Vanwege het COVID-19 virus is het op dit moment onduidelijk of D’n Inloop geopend is en zo ja, op welke tijd(en). Neem hierover contact op met Langenboom Zorg Centraal of de Wis. De Computerinloop gaat tot nader bericht niet door.

Een USB stick krijgt, zodra je hem in een pc steekt een willekeurige stationsletter. Het is verstandig om de stick een vaste stationsletter te geven. Als je de stick gebruikt als back-up dan is een vaste stationsletter noodzakelijk.
Dat doe je als volgt: (een > betekent een nieuwe stap)
Plaats de stick in een USB poort van je pc (of laptop) > Open de verkenner door te klikken op het envelopje linksonder in de taakbalk > Klik met de rechtermuisknop op de naam van de stick die je in de linkerkolom ziet > Klik op ‘Naam wijzigen’> Geef een herkenbare naam aan de stick en sluit de verkenner maar laat de stick in de pc zitten > Open nu schijfbeheer door de Windows toets ingedrukt te houden en de letter X te typen > Klik op ‘Schijfbeheer’> In het scherm wat nu opent zie je in de linkerkolom de beschikbare schijven staan waaronder de zojuist gegeven naam van de USB stick > Klik nu met de rechtermuisknop op de naam van de stick > Klik op ‘Stationsletter en paden wijzigen > In het nieuw geopende schermpje staat de stationsletter van de stick in blauw aangegeven > Klik op de knop ‘’Wijzigen’ > In het vakje naast ‘Deze stationsletter wijzigen’ staat een letter met daarnaast een pijltje > Klik op het pijltje om een lijst met beschikbare letters te tonen > Kies een nieuwe letter > Klik op ‘OK’ > Sluit alle schermen en verwijder de stick.

Vooralsnog gaat de donderdagmiddag-ComputerInloop dus niet door. Héb je corona: beterschap. Heb je het niet: zorg dat jezelf en anderen gezond blijven.