Zondag 10 oktober presenteren Tom Raaijmakers en Corné Kremers zoals elke zondag weer Het 12uurtje. Dit wekelijkse radioprogramma is bij de Lokale Omroep Mill te beluisteren tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Het programma zit vol met interviews, muziek, nieuws en uiteraard is er ook weer een tegoedbon voor een 12uurtje te winnen bij Eeterij Libre aan de Langenboomseweg in Mill.

Frans Maas runde ooit de EDAH in Mill. Zij willen een reünie gaan organiseren met hun voormalige medewerkers. Met Frans kijkt men in Het 12uurtje terug op deze tijd en hoe het allemaal begon.

Op 24 oktober is er een Natuurfeestje bij Kasteel Tongelaar. Floor vd Elzen weet hier meer over te vertellen en zij geeft in Het 12uurtje een toelichting op het programma.

Erik Jansen is van het Regionaal Bureau Toerisme Land van Cuijk. Met hem praat men over de Sokkeltocht en andere actuele ontwikkelingen op toeristisch gebied.

Koos Sommers en Theo Gerrits uit Langenboom maakten een liedje over het Land van Cuijk. In Het 12uurtje hoort u dit nummer voor het eerst. Koos zal ook wat vertellen over het ontstaan van het nummer. Op zaterdagavond 27 november zullen Koos en Theo het ook live zingen tijdens een speciale Tv-uitzending waarmee afscheid wordt genomen van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert en de Lokale Omroep Mill.

Interviews uit Het 12uurtje zijn terug te beluisteren via hun podcast bij o.a. Spotify, Apple podcasts en op www.het12uurtje.nl. Daar is ook de mogelijkheid om live wereldwijd mee te luisteren.