Onze Parkgroep vrijwilligers onderhouden bijna wekelijks het kerkhof, park en het Hertenkamp in Langenboom. Alles ziet er dan ook het gehele jaar door fantastisch uit, iets waar we in Langenboom best trots op mogen zijn. Er is het afgelopen jaar heel veel geïnvesteerd om het park te voorzien van beregeningspunten, nieuw grasveld en honderden nieuwe struiken. Dat is ook mede mogelijk door de steun van u, inwoners van Langenboom. Ook het gereedschap van onze vrijwilligers verslijt natuurlijk en moet ook zo nu en dan worden vervangen.

Daarom komen de kinderen van de basisschool `t Stekske, in week 42 en 43 bij u aan de deur met onze handige omslag kalender. Deze kalender is te koop voor € 5,00. Hiermee steunt u twee dingen, namelijk de Stichting Parkbeheer Langenboom en de kinderen van basisschool `t Stekske. Wij willen u vriendelijk vragen om indien mogelijk met gepast geld de kinderen te betalen, zodat het voor hen deze actie , zo gemakkelijk mogelijk kan verlopen.

Ook willen wij nogmaals namens alle vrijwilligers vragen om GEEN honden in het park uit te laten, want onze vrijwilligers werken wekelijks tussen de bomen en struiken voor onderhoud.
En daarom vragen wij de mensen welke hun viervoeter uitlaten om begrip voor de wensen van onze mensen.

Hartelijk dank namens het bestuur Stichting Parkbeheer Langenboom.