Wij (Renske en Auke) kijken ondanks 2 bizarre dans seizoenen terug op vele leuke momenten. Met alle maatregelen wisten we elke keer iets in elkaar te zetten zodat we op een veilige manier met elkaar konden dansen.

Zo hebben we een periode op de tennisclub van Sint Hubert mogen dansen, we hebben online danslessen gegeven en we hebben online disco’s en pyjama party’s gegeven. Het was ontzettend leuk om te zien hoe iedereen vanuit hun woonkamer mee aan het dansen was.
Ook hebben we een Keep on Movin’ raam opdracht gedaan. Wij hebben 6 uur lang rond gereden om al deze mooie Keep on Movin’ raam creaties te mogen zien! En natuurlijk konden we ook even zwaaien naar onze leden.

Afgelopen seizoen hebben we afgesloten met een bijzondere week. Een Rode loper week. Alle kinderen van Keep on Movin’ mochten in gala kleding naar de dansles komen. Hier mochten ze over de rode loper een modeshow lopen en kregen ze hun première te zien van hun eigen opgenomen videoclip. Dit was een mooie afsluiting van het dansseizoen 2020-2021.

Vanaf september zijn we weer gestart met een nieuw dansseizoen en we hebben weer vele nieuwe gezichten mogen verwelkomen in onze danslessen. Ook hebben we weer een volle agenda met vele dans optredens, waar wij super blij mee zijn!
Twee dans optredens hebben we al mogen verzorgen. Op 4 september hebben we een mini show mogen geven bij het zorgcentrum Aldenhorst in Mill en op 3 oktober heeft Keep on Movin’ Sint- Hubert op mogen treden bij de jeugd pronkzitting in Sint- Hubert.
Wat fijn was het weer om voor publiek te mogen dansen!

Aanstaande 7 november hebben wij onze eigen Halloweenparty op de planning staan. Dit zal gaan plaats vinden in Myllesweerd te Mill. Wij kijken hier al naar uit! En we zijn heel benieuwd hoe dat iedereen verkleed is tijdens deze Halloweenparty.
Ook zijn we al druk bezig voor onze jaarlijkse dansshow. Deze vind plaats op 16 en 17 juli 2022 in Myllesweerd te Mill.

De komende tijd kunt u onze dansers en danseressen tegen komen op verschillende evenementen.
Wilt u graag op de hoogte blijven. Kijk dan op onze facebook pagina; Dansschool Keep on Movin’
Of op onze website www.keeponmovin.nl.

Het beloofd weer een mooi dansseizoen te worden.

Keep on Movin’