Foto: Rens Hubers

Met veel trots mogen wij delen dat Het Vrijwilligerspunt het keurmerk ‘Vrijwillige Inzet Goed Geregeld’ heeft behaald. Dit keurmerk laat zien dat je als organisatie structureel werkt aan goed vrijwilligersbeleid- en management.

Het keurmerk wordt toegekend vanuit Vereniging NOV, de Nederlandse organisatie vrijwilligerswerk. Hiermee laten we zien dat we staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en de zaken goed geregeld hebben voor de vrijwilligers. Wie zich vrijwillig inzet voor een ander verdient het namelijk dat een organisatie goed met die inzet omgaat. Zo kunnen we samen blijven doen waar we goed in zijn: de samenleving nog een beetje mooier maken.

Donderdag 14 oktober vond de uitreiking plaats bij Wereldtuin Verdeliet in Cuijk. Na een opening van vrijwilligerscoördinator Samantha Regeer volgden de lovende woorden van directeur-bestuurder Roland van der Heijden en goed-geregeld adviseur Diana van den Eijnden. Onder luid applaus van het team werd het keurmerk in ontvangt genomen.

Heeft jouw organisatie ook interesse in het Keurmerk Goed Geregeld of wil je meer weten? Neem contact op met Samantha Regeer via 06-13508839 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Sociom

Het Vrijwilligerspunt is onderdeel van Sociom, een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal. Sociom is er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers van Sociom brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt. Zie ook www.sociom.nl.