In het puzzelboek van de gemeente Mill en Sint Hubert, dat in de zomer bij u thuis werd bezorgd, stond ook een prijspuzzel. Uit de 100 goede inzendingen werden drie prijswinnaars getrokken. Zij werden deze week in het zonnetje gezet.

De uitkomst van de ‘knik woordzoeker’ was Gemeente Land van Cuijk. Marietje de Klijn uit Langenboom, José Kuppen uit Wilbertoord (niet aanwezig bij uitreiking, red) en Joke Derks uit Mill hadden dit goed en kregen een pakket streekproducten met waardebon overhandigd door burgemeester Antoine Walraven.

Het puzzelboek

Het puzzelboek werd gemaakt door Arno van Hout, Wim Verbruggen en Rob Smits, drie fanatieke puzzelaars uit de gemeente. Ze maakten het boek als een mooie herinnering aan de gemeente Mill en Sint Hubert. Het boek werd in samenwerking met de gemeente gedrukt en huis aan huis verzonden op 5.000 adressen.

Afscheid gemeente Mill en Sint Hubert

Het puzzelboek was de eerste actie in het teken van het afscheid van de gemeente. Daarnaast staan er de komende tijd nog meer verrassingen voor het afscheid op het programma. Zo wordt er nog een herinneringsboek uitgegeven en luiden we de gemeente feestelijk uit tijdens het Winter Festijn. Houd de website in de gaten voor het programma en alle activiteiten: www.winter-festijn.nl.