Deze zondag (31 oktober) zal John van Grinsven de taken van Tom Raaijmakers in Het 12uurtje overnemen. Samen met Corné Kremers is hij tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen in opnieuw een gevarieerde uitzending van dit informatieve lunchprogramma bij de Lokale Omroep Mill.

Op vrijdag 19 november is het de Nationale dag van de ondernemer. Die middag zal ook de winnaar bekend gemaakt worden van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2021. Welke 5 ondernemers hiervoor in de race zijn hoort u in Het 12uurtje. Want zij gaan deze 5 ondernemers verrassen met een nominatie.

Iedereen is welkom in het Techlab in de bibliotheek in Mill. Wat dit Techlab is en wat men er zoal kan doen, daarover gaat men bellen met Carlijn Hermanussen van Biblioplus.

We hebben te maken met een overspannen woningmarkt. Pedro Klomp is makelaar en met hem kijken John en Corné naar deze markt. Maar ook gaat het gesprek over veilig bankieren. Op donderdagavond 18 november organiseert Klomp Advies – RegioBank hier een speciale bijeenkomst voor. Hoe en wat? Luister naar Het 12uurtje.

Yahoe is een vrijetijdsclub voor iedereen met een verstandelijke beperking. Zij starten hun activiteiten in de Wissel in Mill weer op. Wat zij zoal doen weet Catheleine Verstraten te vertellen in Het 12uurtje.

Verder is er uiteraard weer een tegoedbon te winnen voor een 12uurtje in Eeterij Libre in Mill en bellen de programmamakers met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag van deze week. www.het12uurtje.nl voor meer informatie.