Bij BSO IKKE in Mill stond de herfstvakantie in het teken van de Herfst en Halloween. Het prachtige herfstweer van afgelopen week was een mooie bijkomstigheid. Daardoor hebben de kinderen heel veel buiten in het herfstzonnetje kunnen spelen.

We begonnen op maandag met een heerlijke herfstwandeling in het bos. Niet zomaar een herfstwandeling maar een herfstspeurtocht. Met alle kinderen op hun regenlaarsjes de bossen in en op zoek naar herfstschatten. Ze moesten oa op zoek gaan naar eikels, gekleurde blaadjes of een paddenstoel.

We hebben zelf vogelvoer gemaakt voor de vogeltjes buiten die de kinderen in de BSO en KDV tuin hebben opgehangen. Hopelijk zien we snel hier vogeltjes van snoepen. Zo denken we ook aan de dieren. Op zo’n dag kan een zelfgemaakte appeltaart niet ontbreken en hier hebben we samen heerlijk van gesmuld.

Wat hebben we deze week nog meer gedaan? Er werd geschminkt, herfstkoekjes gebakken, moon-sand gemaakt en een herfst kijkdoos in elkaar geknutseld. We hebben voor de ontspanning kinderyoga oefeningen gedaan en er werden als tussendoortje lekkere appelflapjes gebakken en voor de lunch egelbroodjes.

Ook hebben we onder leiding van verschillende DJ’s die van achter onze dj tafel de leukste muzikale nummers verzorgden de voetjes van de vloer gedanst met verschillende dansspellen.

Vrijdag stond in het teken van Halloween! Wat waren er veel kinderen superleuk verkleed gekomen naar de BSO. Er kon aan Halloween boekjes gewerkt worden en de kinderen hebben genoten van een heerlijk Halloween pompoensoepje die ze natuurlijk zelf eerst hebben gemaakt. En er zijn nog kleine pompoenen versierd die middag. Wat een feest.

Het was een heerlijke week, veel blije gezichtjes, kinderen die heerlijk buiten hebben gespeeld of binnen met de aangeboden activiteiten hebben meegedaan.

Wil jij nu ook genieten van alle activiteiten die wij bij Spring IKKE aanbieden, meld je dan snel aan!

Voor meer informatie over Spring Kinderopvang kunt u terecht op onze website www.spring-kinderopvang.nl.

Indien u geïnteresseerd bent in opvang voor uw kind(eren) kunt u op de website een rondleiding aanvragen op onze locatie. Wij heten u van harte welkom om op onze locatie te komen kijken en u de informatie te geven die u zoekt. U kunt ook altijd naar de locatie bellen voor meer informatie: 088-2088437/088-2088439.