Leerlingen van groep 7 en 8 kunnen ook dit jaar vanuit de woonkamer een kijkje nemen bij het Udens College. Deze maand maakt de school namelijk weer speciale live uitzendingen: UC More | Inside. Op 10 november is de sector vmbo thuis te zien, en op 16 november de sector havo/vwo en Waldorf Uden, de nieuwe vrijeschool.

"Vanuit de studio in de school vertellen leerlingen, ouders en docenten van alles over de dagelijkse gang van zaken. Zo vertelt de ene leerling over zijn fietstocht naar school, een andere leerling praat samen met zijn of haar coach over coaching en begeleiding, en laten we het favoriete pauzeplekje van een leerling zien", vertelt Jean-Louis van der Veen, afdelingsdirecteur vmbo. "Ook horen de leerlingen en hun ouders meer over de verschillende brugklassen en zie je meer van de school via leuke video's", vult Miel Smits aan, afdelingsdirecteur havo/vwo.

UC More | Inside is via een stream te volgen en start om 19.30 uur. De link naar de uitzending is te vinden op www.udenscollege.nl.

Meer activiteiten

UC More | Inside is één van de vele kennismakingsactiviteiten van het Udens College. Vanaf eind november zijn er drie informatieavonden. In januari is de open dag en in februari zijn er VIP-tours in de school. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op www.udenscollege.nl bij groep 8.

Directe link: Jaarkalender kennismaking 2021-2022