De komende weken organiseren de 5 gemeenten in het Land van Cuijk in samenwerking met Winst uit je Woning een collectieve advies- en inkoopactie voor duurzame maatregelen waarmee u uw energierekening fors kunt verlagen en uw wooncomfort verhogen. Om geïnteresseerde bewoners zoveel mogelijk te ontzorgen, stelt Winst uit je woning op maat gemaakte adviezen en offertes samen, zodat u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar onafhankelijk advies en een vergelijking van prijzen en aanbieders.

In de inkoopactie zijn de volgende maatregelen opgenomen:

  • isoleren van vloer en muren
  • isolatieglas
  • goedkoper verwarmen (het inregelen van verwarmingsinstallaties)
  • zonnepanelen

Tijdens de actie kunt u - samen met andere huiseigenaren - gezamenlijk één of meerdere maatregelen inkopen om uw huis te verduurzamen. U ontvangt dan offertes met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanmelden inkoopactie

Wilt u ook besparen op uw energierekening en een steentje bijdragen aan een beter milieu? Meld u dan vrijblijvend aan voor de inkoopactie via www.winstuitjewoning.nl en ontvang direct de uitnodiging in uw mailbox. Meedoen kan tot 19 december 2021.

Aankondigingsbrief

Alle woningeigenaren van de gemeente Mill en Sint Hubert hebben in oktober een brief ontvangen over deze actie. Helaas hebben sommige woningeigenaren meerdere exemplaren van de aan hun geadresseerde brief ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.