Foto: Cockie Kremers

Komende week kan iedereen in het Land van Cuijk naar de stembus. Om lijsttrekkers en anderen uit de politieke arena aan het woord te laten, is sinds het voorjaar Regelkevers te horen bij Omroep Land van Cuijk en de Lokale Omroep Mill. Frank Peters, Herman van Gaal en Corné Kremers (foto) spraken met hun studiogasten over de herindeling, de noodzaak of juist niet hiervan, samenvoeging van partijen, hoe contact te houden met inwoners en de uitdagingen die er zijn om van 33 kernen en 90.000 inwoners 1 samenwerkende gemeente Land van Cuijk te maken.

In Regelkevers van deze week kijken de programmamakers zelf terug op hetgeen er zoal aan de orde kwam in Regelkevers. Er zijn fragmenten met uitspraken te horen uit eerdere uitzendingen en deze worden met de wetenschap van nu anders geïnterpreteerd dan op het moment van uitzending. Komende week maken Frank, Herman en Corné een dag na de verkiezingen de volgende Regelkevers. Dat met uitslagen en reacties van winnaars en mogelijke verliezers.

Regelkevers is op donderdag om 18.00 uur te horen bij Omroep Land van Cuijk en op zaterdag om 09.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. Alle uitzendingen staan ook in zijn geheel in de eigen podcast van Regelkevers. Voor de zwevende kiezer wellicht goed hier de gesprekken nogmaals terug te luisteren om te horen wie waar hoe over denkt. Deze zijn bij alle podcastproviders te vinden. Ook staan deze uitzendingen op de eigen podcastpagina op www.regelkevers.nl.