Een kop en schotel met logo van de gemeente Mill en Sint Hubert en diverse lekkere producten. Dat zit in een speciaal prijzenpakket wat te winnen is bij de Lokale Omroep Mill. Onder alle inzenders van 5 favoriete platen voor de Top 100 worden 6 pakketten verloot. Maar ook worden er 4 pakketten weggegeven via fotopuzzels die komende zaterdag 27 november tijdens de uitzending van de Top 100 te zien zijn. Dat alles tussen 10.00 uur en 18.00 uur.

Wilt u nog een favoriete top 5 insturen en daarmee kans maken op zo'n uniek prijzenpakket? Mail dan voor aanstaande maandag 22 november een berichtje met uw 5 favoriete platen inclusief uw adresgegevens en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u een briefje in de bus gooien bij de studio van de L.O.M. in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Luister en kijk komende zaterdag 27 november naar de Lokale Omroep Mill. Van 10.00 uur tot 18.00 uur hoort u de Top 100 van de gemeente Mill en Sint Hubert, om 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur ziet u de fotopuzzel op de Tv-krant en om 20.30 uur start er een speciale live Tv-uitzending waarin afscheid wordt genomen van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert en de Lokale Omroep Mill.

Check voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd live te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl.