Enige tijd geleden hebben we als gemeente Mill en Sint Hubert u via de Neije Krant en onze social media uitgenodigd voor het afscheid van burgemeester Antoine Walraven en wethouders Erik van Daal en Jos van den Boogaart. Helaas laten de huidige coronamaatregelen het niet toe om het afscheid op Kasteel Tongelaar in de oorspronkelijke vorm door te laten gaan. Het afscheid zal daarom op een digitale manier plaatsvinden in de vorm van een talkshow met de collegeleden en enkele gasten uit onze gemeente en daar buiten.

U bent van harte welkom om deze talkshow live te volgen op woensdag 15 december van 15.30 uur tot 16.45 uur. De link naar de uitzending wordt zo spoedig mogelijk gedeeld. De uitzending zal daarna ook nog terug te kijken zijn (online of via de Lokale Omroep Mill).

Gastenboek

U kunt uw persoonlijke boodschap aan het college kwijt in het online gastenboek dat hiervoor gemaakt is: https://www.kudoboard.com/boards/A9NUzRpE.

Door een klik op + Add tot board (linksboven) kunt u een bericht plaatsen. Ook is het mogelijk een foto of filmpje te delen.