Foto: Cockie Kremers

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Deze maatregelen hebben gevolgen voor vele verenigingen – bedrijf en privé leven. Zo ook voor het Senioren/Jeugd Hobby Centrum.

Het bestuur is diverse keren bijeen geweest om te overleggen: Wat is wijsheid. Diverse hobby groepen waren al gestopt, andere zijn bezig om mogelijk ook te stoppen.

Met heel veel pijn- emotie- en betrokkenheid hebben we besloten om per direct de deur dicht te doen van het SHC tot eind december. Wij zijn ons er van bewust dat deze maatregel hard binnenkomt, juist in deze “donkere dagen” is contact zo belangrijk.
Dit besluit is ter wille van ons aller gezondheid, het is beter niet in groepen bij elkaar te komen.
Als alles weer “normaal” is gaan we op maandag 3 januari 2022 starten met alle activiteiten.

We stoppen:

  • Met Senioren Hobby Centrum zowel op locatie Hoogstraat, als bij kook studio Het Moment in Langenboom.
  • Jeugd Hobby Centrum
  • Inloop Computer Café
  • Hobby Reparatie Centrum

Verloren uren proberen we in te halen in 2022, ons streven is om het “verlies” te minimaliseren.

Enkele activiteiten gaan nog door: o.a. bouw kerststal kerk-Mill, project kerststerren, project einde jaar attentie. Mocht u vragen-opmerkingen hebben aangaande dit bericht, dan is dit mogelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..