Vorige week heeft maar liefst 49,94% van de stemgerechtigde inwoners zijn stem laten horen voor de nieuwe gemeente, dank daarvoor! Hiermee komt de start van gemeente Land van Cuijk steeds dichterbij. Het nieuwe gemeentehuis komt in Boxmeer te staan. Omdat daar nog de nodige verbouwingen moeten plaatsvinden, verwelkomen wij u vanaf 1 januari graag op de tijdelijke locatie van het gemeentehuis in Cuijk.

Wat betekent een nieuwe gemeente voor u?

Uiteindelijk betekent een nieuwe gemeente dat we betere dienstverlening kunnen leveren. We kunnen efficiënter werken en nog meer inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Zo verbeteren wij de digitale dienstverlening, waardoor u veel van zaken zelf online kunt regelen. Op een moment dat het u uitkomt. Natuurlijk blijft ons klant contact centrum voor u beschikbaar als u liever persoonlijk contact hebt.

Hoe informeren wij u?

De komende weken informeren wij u op verschillende manieren over de nieuwe gemeente. Zo plaatsen wij wekelijks een artikel op de gemeentepagina in de Maasdriehoek en Arena, we houden u op de hoogte via onze tijdelijke website www.gemeentelandvancuijk.nl en u kunt zich aanmelden bij onze tijdelijke kanalen op sociale media:
Facebook: gemeentelvc
Twitter: @gemeente_LvC
Instagram: gemeentelvc

Tijdelijke overlast

Helaas kunnen wij niet voorkomen dat er tijdelijk enige overlast voor u ontstaat. Wij doen ons uiterste best deze overlast zoveel mogelijk te beperken. Omdat alle systemen moeten worden omgezet, is een aantal diensten echter tijdelijk slecht of niet bereikbaar.

Vanaf 17 december is het niet meer mogelijk om regulier afspraken in te plannen. U kunt vanaf dan alleen spoedafspraken voor rijbewijzen en reisdocumenten maken. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Daarom adviseren wij u om uw afspraak voor het aanvragen van een rijbewijs of reisdocument in te plannen vóór 17 december. Uitsluitend een spoedaanvraag is mogelijk tot 22 december. Documenten die zijn aangevraagd, kunnen tot en met 24 december 12.00 uur worden afgehaald bij burgerzaken van uw huidige gemeente. Daarna moeten documenten vanwege privacyredenen worden vernietigd.

Contactgegevens

Vanaf 1 januari kunt u de gemeente Land van Cuijk op de volgende manieren bereiken.

Centraal bezoekadres:
gemeentehuis Cuijk
Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk

Postadres:
Postbus 7, 5360 AA Grave
Arnoud van Gelderweg 71 , 5361 CV Grave
Antwoordnummer 10018, 5360 VB Grave

Algemeen telefoonnummer: 0485 - 85 4000
Algemeen e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het basisadres van de website wordt vanaf 1 januari: www.landvancuijk.nl.
Tot die tijd leest u alle informatie over de gemeente Land van Cuijk in oprichting op www.gemeentelandvancuijk.nl.