Afgelopen week kwam op Facebook een herinnering voorbij betreft het behalen van mijn diploma van hypnotherapeut. Dit was destijds een prachtige reis waar ik vele mensen heb mogen leren kennen. Met 3 collega’s / vrienden heb ik nog intensief contact. We staan elkaar bij bij uitdagingen en tillen elkaar naar een hoger level.

Na de opleiding zijn wij met zijn vieren een andere training gaan doen, het Simpson protocol. In de reguliere opleiding hebben we de Esdaile staat geleerd, deze wordt gebruikt voor verdoving zoals bv bij de tandarts, bij bevallingen etc. Nu is er een bijzondere dame Ines Simpson genaamd die het jammer vond dat deze techniek alleen voor verdoving gebruikt kon worden en zij heeft dus een nieuwe techniek ontworpen waarmee je dus niet met het onbewuste werkt maar je gaat nog een laag dieper, je gaat naar het superbewuste. Het superbewuste is het intelligentste deel in jou. Ines is dan ook een fenomeen in hypnoseland en een vakvrouw en heeft hier meerdere keren een award voor heeft gekregen. Daarnaast is zij een persoon die ondanks haar succes heel toegankelijk is gebleven. Ontzettend blij en dankbaar dat ik uit haar eigen hand de training en coaching en certificering heb mogen ontvangen.

Daar waar we dus met de reguliere opleiding geleerd hebben met het onbewuste te werken, wat ook mooie doelgerichte technieken bevat, werken we nu met het superbewuste. Daarnaast heeft het Simpsons protocol een totaal holistische benadering, waarmee je hele bijzondere resultaten mee kan behalen. En wat ook nog een mooie bijkomstigheid is, ik hoef niet alles te weten, dat is zowel voor de cliënt fijn als voor mij. Vaak heeft een cliënt tot in de treure her en der hun verhaal neer gelegd, alleen nu is dat niet nodig want het wordt toch wel opgelost, zonder dat dit uitgesproken hoeft te worden. We gaan dus problemen oplossen door dingen te doen Hoe mooi is dat!

Wil je meer weten, ga dan naar www.hypnosechuicechangepower.nl.

Lieve groetjes Marion Roelofs