1 januari 2022 is het dan echt zover: de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis gaan samen verder als één gemeente Land van Cuijk. Achter de schermen wordt door veel betrokkenen hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe gemeente.

Wat betekent een nieuwe gemeente voor u?

Uiteindelijk betekent een nieuwe gemeente dat we betere dienstverlening kunnen leveren. We kunnen efficiënter werken en nog meer inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Zo verbeteren wij de digitale dienstverlening, waardoor u veel van zaken zelf online kunt regelen. Op een moment dat het u uitkomt. Natuurlijk blijft ons klant contact centrum voor u beschikbaar als u liever persoonlijk contact hebt.

Haal tijdig uw nieuwe paspoort of rijbewijs!

Helaas kunnen wij niet voorkomen dat er tijdelijk enige overlast voor u ontstaat. Wij doen ons uiterste best deze overlast zoveel mogelijk te beperken. Omdat alle systemen moeten worden omgezet, is een aantal diensten echter tijdelijk slecht of niet bereikbaar.

Vanaf vrijdag 17 december is het niet meer mogelijk om regulier afspraken in te plannen. U kunt vanaf dan alleen spoedafspraken voor rijbewijzen en reisdocumenten maken. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Daarom adviseren wij u om uw afspraak voor het aanvragen van een rijbewijs of reisdocument in te plannen vóór 17 december. Uitsluitend een spoedaanvraag is mogelijk tot 22 december.
Documenten die zijn aangevraagd kunnen tot en met donderdag 23 december 16.00 uur worden afgehaald bij burgerzaken van gemeente Mill en Sint Hubert.
Daarna moeten documenten vanwege privacyredenen worden vernietigd.

Hoe informeren wij u?

De komende weken informeren wij u op verschillende manieren over de nieuwe gemeente. Zo plaatsen wij wekelijks een artikel op deze pagina, kunt u de veelgestelde vragen en antwoorden vinden op onze tijdelijke webpagina www.gemeentelandvancuijk.nl/vraagenantwoord en u kunt zich aanmelden bij onze tijdelijke kanalen op sociale media:
Facebook: gemeentelvc
Twitter: @gemeente_LvC
Instagram: gemeentelvc

Contactgegevens

Vanaf 1 januari kunt u de gemeente Land van Cuijk op de volgende manieren bereiken.
Centraal bezoekadres:
gemeentehuis Cuijk
Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk

Postadres

Postbus 7, 5360 AA Grave
Arnoud van Gelderweg 71 , 5361 CV Grave
Antwoordnummer 10018, 5360 VB Grave

Algemeen telefoonnummer: 0485 - 85 4000
Algemeen e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sociaal Domein Front Office (voor alle vragen over zorg, inkomen en werk): 0485 - 85 4444
Centrum Jeugd en gezin Land van Cuijk: 0485 - 85 3333

Het basisadres van de website wordt vanaf 1 januari: www.landvancuijk.nl.
Tot die tijd leest u alle informatie over de gemeente Land van Cuijk in oprichting op www.gemeentelandvancuijk.nl.