Barbier Joost van Gerwen uit Zeeland opende afgelopen week zijn deuren in het centrum van Uden. Joost is een jong en ondernemend persoon die opgeleid en begeleid is door Barbier Rob Slaats van de Barberstation Academy. Hij is 3 jaar geleden begonnen bij Rob en heeft zijn werk ervaring in Eindhoven gedaan.

Het wordt tijd dat je op eigen benen gaat staan zoals Rob zei. En daarmee werd de shop in Uden een feit. De shop is onderdeel van The Barberstation en is dan ook de 6de shop die onder deze naam geopend is. Na Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Utrecht, Den Bosch nu ook in Uden.

De shop in Uden heeft eenzelfde uitstraling als de andere shops van the Barberstation. Het interieur ademt de sfeer uit van een rokerige herenclub uit de jaren ’60. Maar wel met een rauw randje.

De missie is voor Joost geslaagd samen met familie en vrienden is er hard gewerkt om deze mannelijke sfeer neer te zetten.

De heren zijn van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie of een koud biertje en met een goed en verzorgd kapsel naar buiten te gaan. De ervaring en de gesprekken die er zijn zit in de cafe sfeer. Zoals de mannen het graag willen zien. Zoiets bestaat nog niet in deze regio en dat willen we graag delen met jullie.

De organisatie van de barberstation wenst Joost heel veel geluk met zijn nieuwe zaak. Voor meer informatie kijk op onze website www.Barberstation.nl. Hier kunt u ook terecht om een afspraak online in te boeken.