Boekestijn Transport Service B.V. is een internationaal opererend transportbedrijf en is al sinds 1995 gevestigd in Mill. Zij zijn dan ook actief betrokken bij hetgeen er leeft en speelt in de gemeente Mill en Sint Hubert en directe omgeving. Om dit nogmaals te onderstrepen willen ze ook graag het verenigingsleven ondersteunen. Dit doen ze al op diverse manieren, maar aan het einde van dit bijzondere jaar stelde men 500,- euro beschikbaar waarvan inwoners aan konden geven aan welke club of vereniging men het bedrag zou moeten schenken. Iedereen kon een speciale puzzel oplossen en bij het inzenden van de oplossingen een organisatie nomineren voor het beschikbare geldbedrag.

Er kwamen enorm veel inzendingen binnen en ruim 50 verschillende clubs en verenigingen werden genomineerd. Welke organisatie de 500,- euro in ontvangst mag nemen? Dat hoort u aanstaande zondag, 2e kerstdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje. Dan zullen de programmamakers een vertegenwoordiging van de winnende club of vereniging gaan bellen. Luister live mee. Dat kan via de Lokale Omroep Mill, deze is via (bijna) alle providers te ontvangen en wereldwijd kan dit via luister live op www.lokaleomroepmill.nl.

Boekestijn Transport Service heeft regelmatig vacatures. Meer weten of belangstelling in werken bij een internationale speler op de transportmarkt? www.boekestijntransport.com