De artikelen en interviews van Elly Meijnders die zij schrijft voor het Lokaal Beraad Ouderenbeleid van Mill en Sint Hubert worden opgenomen op de website www.samenmillensinthubert.nl. Wilt u deze artikelen lezen, klik dan op ‘sociale kaart’ en vervolgens op ‘Lokaal Beraad Ouderenbeleid’. De artikelen worden geschreven en geplaatst onder het motto en logo ‘Oog voor elkaar’. Het logo is ontworpen voor de Werkgroep Preventie van het Lokaal Beraad. Zeker in deze coronatijd is het hebben van ‘oog voor elkaar’ een belangrijk item binnen het werk van deze werkgroep.

Mensen

De interviews laten de boeiende, komische, maar soms ook trieste kanten zien van mensenlevens, zonder de waarde van die levens te bekritiseren of zelfs maar teniet te doen. Het is het leven van alledag en van iedereen. Het laat ook zien wat mensen voor elkaar kunnen en willen betekenen zonder daar iets voor terug te vragen.

Bundeling

Er staat een bundeling van verhalen met foto’s op de site, maar ook worden de actuelere artikelen met foto’s daarop geplaatst. Het biedt veel lees- en kijkplezier voor u. Doe er uw voordeel mee. Misschien heeft u er tijdens de feestdagen wat tijd voor vrij.