Donderdag 16 december 2021 heeft burgemeester Antoine van Walraven met het doorknippen van het lint de officiële opening van B&B Quinta de Kuilen in Mill verzorgd.

Ook wethouder Jos van den Bogaart, Suzanne van Alem van Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk en een paar buurtjes waren aanwezig voor een klein maar fijn openingsfeestje.

Onze B&B is inmiddels iets langer dan een jaar open maar er was nog geen goede gelegenheid geweest voor een officiële opening i.v.m. corona. Vanaf onze eerste kennismaking met de burgemeester hadden we de afspraak staan dat hij de opening zou komen doen; gelukkig is dit op de valreep nog gelukt!

De B&B heeft 3 royale kamers en een gezellige ruime lounge waar de gasten, naast een uitgebreid ontbijt, ’s avonds ook kunnen genieten van heerlijke Portugese gerechten in het thuisrestaurant waar Carlos met veel passie kookt. Geïnteresseerden die niet te gast zijn bij de B&B maar een keer zouden willen proeven van de Portugese keuken en de sfeer van het thuisrestaurant zijn van harte welkom om op afspraak bij ons te komen eten zodra de coronamaatregelen dit toelaten!

Wij wensen alle lezers fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2022!

B&B Quinta de Kuilen
Carlos & Yvonne
Uilweg 29, 5451 PV Mill
06 - 8268 1674
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.quintadekuilen.com