Deze week (21 januari 2022) verspreiden we de 450e editie van De Neije Krant. De eerste uitgave was op 1 december 2012. Na in het eerste deel van 2013 nog om de week in de bus te vallen, is dit sinds het laatste kwartaal van 2013 wekelijks geworden. Elke week verspreiden we sinds die tijd 5000 exemplaren van De Neije Krant in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord. Op 10 afhaalpunten in dit verspreidingsgebied zijn daarnaast ook elke week exemplaren op te halen.

De Neije Krant is een uitgave van Stichting huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert. Dit is een non-profit stichting en heeft als doel het lokale (vereniging)nieuws gratis te verspreiden. Hierbij gaat het om nieuws en informatie van clubs, verenigingen en overige organisaties. Ook plaatsen we (sport)verslagen, foto’s en columns, dit alles voor en door inwoners van het verspreidingsgebied. In 99,9% van de gevallen lukt het de redactie om elke week alle ontvangen berichten in zijn geheel te plaatsen. Daarnaast schrijft de redactie ook eigen artikelen en interviews en is er regelmatig ondernemersnieuws te lezen. Door elke week De Neije Krant te lezen en dagelijks onze website inmill.nl te bezoeken, blijven alle inwoners (die dat willen) op de hoogte van hetgeen er leeft en speelt in Langenboom, Wilbertoord, Mill en Sint Hubert.

De Neije Krant bestaat financieel gezien dankzij advertentie-inkomsten en sponsoring. Door een goed penningmeesterschap is er sinds de eerste uitgave een (kleine) financiële buffer opgebouwd. Maar door de coronacrisis zijn ondernemers minder gaan adverteren en zijn campagnes uitgesteld tot winkels, horeca en contactberoepen weer vol aan de slag kunnen. Daarnaast mist De Neije Krant sinds 1 januari de betaalde gemeenteberichten en is er een extreme verhoging (ruim 25%) van de drukkosten door schaarste op de papiermarkt. Hierdoor slinken sinds maart 2020 (start coronatijd) de financiële reserves van de uitgevende stichting van De Neije Krant en website inmill.nl.

Sponsorpakketten

In het kader van de 450e uitgave van De Neije Krant op 21 januari zijn er speciale sponsorpakketten samengesteld. Hiermee kunnen bedrijven, clubs, verenigingen en organisaties Stichting huis aan huiskrant - De Neije Krant steunen. Uiteraard is ook een sponsoring vanuit particuliere inwoners meer dan welkom!

Meer weten over sponsoring of adverteren?

Neem dan contact op met:

Corné Kremers (redactie en acquisitie)
0485 32 56 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een bijdrage overmaken? Bankrekening: NL94 RABO 0175233810