Zoals bekend maken de gemeenten Grave, Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis en Mill en Sint Hubert per 1 januari 2022 deel uit van één nieuwe gemeente, de gemeente Land van Cuijk. Deze gemeente bestaat uit 33 kernen.

Vanaf 1 januari 2022 zijn ook de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk een nieuwe streekomroep gestart onder de naam Omroep Land van Cuijk. Op 3 januari is men in Mill direct gestart met de verbouwing en het volledig opnieuw inrichten van de radiostudio van Omroep Land van Cuijk in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Met man en macht wordt er gewerkt aan deze herinrichting en de klus moet geklaard zijn op dinsdag 18 januari 2022.

Op dinsdag 18 januari gaat Omroep Land van Cuijk in z'n geheel over van de studio in Sint Anthonis naar de studio in Mill. Ook worden er op deze ochtend werkzaamheden verricht in de studio in Mill. Dit betekent dat er tijdelijk vanaf 8:00u geen tv-uitzending meer is en vanaf 9:00u ook geen radio-uitzending. Dit zal waarschijnlijk de hele ochtend en misschien een gedeelte van de middag in beslag nemen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Vanaf 19 januari 2022 gaan zowel de tv-uitzendingen als de radio-uitzendingen van de vernieuwde Omroep Land van Cuijk de ether in vanuit een gloednieuwe studio in Myllesweerd in Mill.

Om het interessant te houden voor alle lezers en kijkers van Omroep Land van Cuijk is het van belang dat er ook berichten ingezonden worden voor de tv-krant door het gehele Land van Cuijk.

Dus... heb jij nieuws dat relevant is voor de tv-krant van Omroep Land van Cuijk? Stuur je bericht dan (maximaal 130 woorden) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..