Door Regionaal Bureau Toeristisch Land van Cuijk - Half maart verschijnt de nieuwste editie van ons Fiets & Wandelboekje, een handzame uitgave met ruim 30 interessante fiets- en wandelroutes in het Land van Cuijk. Het boekje wordt, in een oplage van 15.000 exemplaren, verspreid via de verblijfsaccommodaties en de Toeristische Informatiepunten.

Heb of ken jij een route die interessant kan zijn voor fietsers en wandelaars? Stuur ons jouw suggestie. We verbinden twee voorwaarden aan de eventuele opname in ons Fiets & Wandelboekje:

  1. het moet een route in het Land van Cuijk zijn;
  2. de route moet het bestaande knooppuntennetwerk volgen.

Weet je niet zeker of jouw route daadwerkelijk langs knooppunten gaat? Check het via www.visitbrabant.com/nl/routes/fietsen of www.visitbrabant.com/nl/routes/wandelen.

Op beide pagina’s staan kaarten waarop je jouw eigen route kunt nalopen en eventueel uitstippelen. Je kunt tot 1 februari aanstaande jouw voorstellen voor route(s) aandragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij het bepalen van de selectie van de routes die we uiteindelijk opnemen in ons Fiets & Wandelboekje houden we onder meer rekening met een goede verdeling tussen waar routes lopen, hoe lang ze zijn en of het een fiets- dan wel wandelroute is.