SHC hobbyfotografie

Sommige mensen zijn onzeker over de toekomst. Waarom? Omdat je nu weet wat je hebt, en je geen idee hebt wat er komen gaat. Dat is ook de reden dat mensen met weemoed terugdenken aan het verleden. De jaren ’60 lijken zo gezellig. Toch waren mensen destijds ook bezorgd over de toekomst. We romantiseren het verleden vooral omdat we nu weten hoe het allemaal is afgelopen. Toch is er iets veranderd. De ontwikkelingen gaan op dit moment zo ontzettend snel, dat het haast niet meer is voor te stellen hoe de wereld er over 20 jaar uitziet. Laat staan over 50 jaar.

De ontwikkeling

Stoommachines en treinen hebben een wereld gecreëerd waarin een vruchtbare voedingsbodem ontstond voor de ontwikkeling van de computer. Computertechnologie werd een voedingsbodem voor een wereldwijd netwerk. Dit netwerk voedde mobiele telefonie, wat op zichzelf een platform was voor de smartphone die onze levens op dit moment zo verandert. We bouwen voort op wat we hebben. En we hebben steeds meer. Slimmere computers helpen ons indrukwekkende ontdekkingen te doen. Over het heelal, over de wereld, over ons lichaam.

Bij het Senioren Hobbycentrum zijn we natuurlijk ook bezig met de toekomst, er blijven veranderingen plaatsvinden. Te denken aan een nieuwe locatie, verwacht Cultureel Centrum Myllesweerd. Maar onze basis blijft al jaren hetzelfde waardoor een groep hobbyisten elkaar wekelijks, 2 wekelijks of maandelijks ontmoet. Samen met een deskundige teamleider werken ze aan hun hobby, wisselen nieuwtjes uit wat er op de markt komt om de hobby nog interessanter te maken, tonen belangstelling in elkaars werk waardoor je ook weer geïnspireerd wordt. Omdat we bij elkaar komen in vaste groepen op vaste tijden voelen de deelnemers zich snel thuis en ontstaat er een geborgen sfeer.

Je kunt bij het SHC werken met een hamer- verfkwast- potlood- naaimachine - schaar lasapparaten, maar ook met een iPad, telefoon, laptop, enz. Dit is makkelijk om iets op te zoeken of te laten zien op het scherm. Vind je dit lastig, dan is dit geen enkele probleem, iedereen helpt elkaar als dat nodig is. Meer dan 20 hobby mogelijkheden.

Is je interesse gewekt, neem vrijblijvend contact op met de ledenadministratie voor verdere informatie:
Ans Bardoel
leden administratie
06-34484961
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.