Morgen, maandag 14 februari 2022 is het precies vijf jaar geleden dat Boerderijwinkel Verdaasdonk de deuren opende aan de Markt in Mill. “Daar zijn we uiteraard trots op en we hebben nog volop inspiratie en ideeën voor de komende jaren”, stellen Peter en Marie-Claire Verdaasdonk.

Voordat Peter en Marie-Claire Verdaasdonk de winkel aan de Markt openden, konden de inwoners van Mill en omgeving al jarenlang terecht bij de marktkraam op hetzelfde plein. De overstap naar het openen van een winkel bleek een goede greep, want de behoefte in Mill aan een verswinkel bleek groot. Het publiek kon vanaf dat moment zes dagen in de week terecht voor een compleet assortiment aan groenten, fruit, zuivel, kaas, noten en versmaaltijden.

Eind 2019 werd de winkel uitgebreid met een slagerijafdeling met vers vlees. Wederom een mooie stap die helaas vanwege aanpassingen in de bedrijfsvoering na anderhalf jaar weer verdween. “We vinden een efficiënte bedrijfsvoering enorm belangrijk, maar dit bleek met de slagerij op twee locaties – in Sint Anthonis en Mill – helaas niet haalbaar”, legt Peter uit. De slagerijwerkzaamheden werden gecentreerd in de winkel in Sint Anthonis. Om toch aan de behoeften van de Millse klanten te kunnen voldoen, is in de winkel in Mill én via de webshop het vlees nu vers ingevroren verkrijgbaar.

Precies een jaar geleden vond er een flinke verbouwing plaats en werd de winkelruimte ernaast bij de verswinkel getrokken, zodat er één grote winkel ontstond. Het assortiment werd uitgebreid met snijbloemen, kamerplanten en diverse bijbehorende (cadeau)producten.

Ook voor de komende jaren zitten Peter en Marie-Claire Verdaasdonk nog vol inspiratie en ideeën voor de winkel in Mill. “En als er ideeën vanuit onze klanten zijn, dan staan we daar ook altijd voor open”, stelt Peter. “We zijn er ontzettend trots op dat onze medewerkers onze klanten in Mill iedere dag met veel enthousiasme helpen en te woord staan en kijken vol vertrouwen naar de toekomst.”

Het 5-jarig jubileum van Boerderijwinkel Verdaasdonk wordt uiteraard gevierd met mooie jubileumaanraders die de hele week (van 14 tot en met 19 februari) geldig zijn in de winkel in Mill. U vindt deze aanraders op de achterzijde van de Neije Krant van dit weekend. Check de digitale versie van deze krant op www.deneijekrant.nl.