Zoals veel particulieren en organisaties in binnen- en buitenland, komt ook Omroep Land van Cuijk in actie om de inwoners van Oekraïne te steunen. Dit doen zij aanstaande maandagavond (7 maart) van 20.00 uur tot 00.00 uur via een extra radio-uitzending. Hierbij kunnen luisteraars platen aanvragen en in ruil daarvoor een bedrag overmaken naar Giro555. Ook is er in deze uitzending aandacht voor de actualiteit rond hetgeen er aan de hand is en voor tal van andere acties waarmee we gezamenlijk inwoners van Oekraïne kunnen steunen en een hart onder de riem kunnen steken.

Luister maandagavond vanaf 20.00 uur naar deze speciale radio-uitzending. Platen aanvragen kan dan telefonisch via 0485 381 777. Naar dit telefoonnummer kan men ook een appje sturen. Voeg dit nummer daarvoor toe aan je contacten en reageer maandagavond via app of telefonisch op de uitzending. Wil je op een andere manier de inwoners van Oekraïne steunen en dit via Omroep Land van Cuijk onder de aandacht brengen? Ook dan horen de programmamakers maandagavond graag van je. Ook dat kan via app of telefonisch op het nummer 0485 381 777.

Check voor een overzicht van alle frequenties en kanalen bij de verschillende providers of om wereldwijd mee te luisteren www.omroeplvc.nl.