Aanstaande dinsdag 22 maart kan er oud papier gebracht worden bij de container op het vrachtwagen parkeerterrein aan de Sportweg. De container staat er van 17.30 tot 20.00 uur. Namens buurtschap Molenheide, hartelijk dank hiervoor.

Te koop in Langenboom: schone betonmolen in goede staat. Tel. 06 57 00 44 03.

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar oud en op zoek naar een bijbaantje? Timmerbedrijf de Valk in Mill heeft ruimte voor iemand op zaterdag van 8:00 tot 13:00 uur. Belangstelling? Bel 06 48 18 31 97 www.timmerbedrijfdevalk.nl

Voor onze deelname aan de kunstroute zijn wij op zoek naar kralen. Deze mogen alle kleuren en vormen hebben. Het liefste geen kleine kraaltjes. Minimaal 8mm. Oude kettingen of armbanden waar we de kralen vanaf kunnen halen zijn ook welkom.
U kunt de kralen afgeven aan de Kerkstraat 8 in Mill of even bellen 06-23789121.

Dierenoppas gezocht - Voor tijdens onze vakantie zoeken wij een betrouwbaar persoon die onze dieren in Mill kan verzorgen. Liefst elke dag voeren en water verversen. Het gaat om katten, cavias, kippetjes en een hangbuikzwijn. Voor meer info en vergoeding graag een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ruimte te huur gevraagd in Mill eo: Mijn naam is Miriam en mijn hobby is het verzorgen en kweken van gifkikkers. Deze kikkers zijn NIET giftig en zijn allemaal legaal hier in Nederland en van elke soort heb ik de officiële citespapieren. Zo draag ik bij aan het in stand houden van soorten die in land van herkomst bedreigd worden. Om mijn hobby uit te breiden en door samenwerking met een andere hobbyist ben ik op zoek naar een ruimte om daar de stellingen met terraria's neer te kunnen zetten. Deze ruimte moet voorzien zijn van stroom verwarming en water. Mocht je enige affiniteit hebben met deze juwels of the jungle dan zou dat leuk zijn, maar is geen must, de verzorging neem ik geheel op me. Maar je bent altijd welkom om te komen kijken. Want we willen heel transparant erin zijn.
Voor meer informatie bel: 0622553818

Te koop:3stuks a 200 cm ijzeren hekwerk. en rots waterornament.tel 06-81476508.

Te koop in Langenboom: Platte trekwagen met stuurmolen. Lengte 250cm, breed 85cm en hoogte 52cm op luchtbanden. In goede staat. Tel. 06 57 00 44 03.

Heb jij boeken van Toon Kortooms die je kwijt wil; ik kom ze graag ophalen. Tel. 06-20779757 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omroep Land van Cuijk is DE omroep voor de hele gemeente Land van Cuijk. Voor het maken van RTV-programma’s kan men altijd vrijwilligers gebruiken. Er is vooral behoefte aan mensen die op locatie filmbeelden willen maken bij activiteiten en gebeurtenissen. Belangstelling? Zie voor contact www.omroeplvc.nl.

Te koop in Mill: Kachelhout. Bellen na 18u 0485-453733.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..