Aan de Langenboomseweg in Mill staat het hoofdkantoor van de snel groeiende multinational NRF B.V. Het bedrijf heeft zwaar ingezet op elektrificatie en heeft zijn omzet de laatste jaren meer dan verdubbeld.

NRF heeft een lange historie In Mill. Al in 1954 heeft NRF zich hier gevestigd. Momenteel wordt de locatie omgebouwd van een grote productiesite tot een compacte flexibele productielocatie en een hoofdkantoor voor de totale NRF groep. Hierbij worden twee kleinere hallen afgestoten en wordt het grote pand aan de voorkant gemoderniseerd.

De productielocatie in Mill wordt ingezet voor de productie en revisie van koelers voor boten, treinen en stationaire motoren. NRF bedient vanuit deze locatie o.a. scheepswerven en spoorwegmaatschappijen in de regio. Volgens directeur Frank Toebes is lokale productie en revisie de sleutel tot succes bij deze industrie en is daar mee een langdurige toekomst voor de locatie in Mill gewaarborgd.

Dat voor het hoofdkantoor nog steeds Mill boven de Randstad verkozen wordt is ook een bewuste keuze. Met een fabriek Mill en magazijn in Milsbeek is het praktisch in Noord-Brabant te blijven. Volgens Toebes wordt ook hier bewust gekozen voor verder investeren en moderniseren van het pand in Mill, zodat stafafdelingen van de groep zoals HR, IT en Finance een prettige werkomgeving in de regio hebben.

Natuurlijk investeert NRF ook in haar vestigingen in landen als Spanje, Polen, Frankrijk en Italië. Maar het is mooi om te zien dat een bedrijf dat in het verleden de pers haalde met reorganisaties het zo goed doet en duurzaam voor Nederland kiest.

www.nrf.eu