Op verzoek heeft Omroep Land van Cuijk de programmering op televisie iets aangepast. De televisieprogramma’s duren nu maximaal 1 uur, waardoor de kabelkrant vaker en wat langer te zien is. Dit om kijkers ook te kunnen voorzien van actueel nieuws en informatie van hetgeen er leeft en speelt in de gemeente Land van Cuijk. Clubs, verenigingen en alle anderen die nieuwsberichten hebben voor deze kabelkrant kunnen dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op dat adres zijn ook tips en suggesties welkom rond gebeurtenissen waar de Omroep Land van Cuijk camera’s bij aanwezig zouden moeten zijn.

De televisieprogramma’s starten op 9:30, 13:00, 17:00, 20:00 en 23:00 uur en duren maximaal 1 uur. Tussen deze televisieprogramma’s door is dus de kabelkrant te zien en de radioprogrammering van Omroep Land van Cuijk te horen.

Er zijn deze week (t/m zondag 24 april) televisie-items te zien van:

  • Geweerschieten Gilde Beers;
  • Nederlandse kampioenschappen Ploegen 2022 Sambeek
  • Gilde Groeningen huldiging, afscheid en welkom;

Elke werkdag is om 09:30 uur Land van Cuijk beweegt te zien en op zondag om 10:30 uur de Heilige mis vanuit de H. Theobaldus Kerk in Overloon.

Zie voor een overzicht van frequenties en kanalen om naar Omroep Land van Cuijk te kijken en of luisteren www.omroeplvc.nl.