Elke zondag is er tussen 12.00 uur en 14.00 uur veel nieuws en informatie te horen bij Omroep Land van Cuijk. Want dan presenteren Tom Raaijmakers en Corné Kremers Het 12uurtje. Op zondag 29 mei doen ze dat voor de 100e keer. Reserveer die datum alvast in de agenda, want dan staat er wat speciaals te gebeuren op de radio.

Maar ook dit weekend is Het 12uurtje interessant. Thijs van den Heuvel zal meer vertellen over Telebingo bij Omroep Land van Cuijk. Dit was vele jaren een succesvol programma bij de Lokale Omroep Mill. Op zaterdagavond 7 mei kan iedereen deelnemen aan een iets aangepaste vorm bij Omroep Land van Cuijk. Hoe anders? Je hoort het in Het 12uurtje.

Ook is er een gesprek met cabaretier Steven Brunswijk. Op zaterdagavond 30 april staat hij met zijn nieuwe show in Theater Myllesweerd in Mill. Wat men zoal kan verwachten zal Steven in Het 12uurtje toelichten.

Verder is er een gesprek met Bert Verweijen over de opening van de Kunstroute 2022 op 1 mei op de Kuilen in Langenboom. Deze Kunstroute van Ontdek Mill is in en rond Langenboom tot eind september te bezoeken. Op een route van ruim 15km zijn vanaf 1 mei 29 kunstwerken te zien.

ABBA The Music staat op zaterdagavond 30 april in de Schouwburg in Cuijk. Een van de zangeressen zal in Het 12uurtje meer vertellen over deze show. Wat is jou favoriete ABBA-nummer? App dit dan naar 0485 381 777 en wellicht is dit komende zondag te horen.

Daarnaast is er uiteraard ook weer een vlaai van Bakkerij den Bekker te winnen, is er nieuws, informatie en veel leuke muziek. Beluister eerdere interviews uit Het 12uurtje terug via hun podcast of op www.het12uurtje.nl. Frequenties bij de diverse providers of een mogelijkheid om wereldwijd live mee te luisteren zijn te vinden op www.omroeplvc.nl.