Zondag 22 mei is bij Omroep Land van Cuijk de 99e uitzending van Het 12uurtje te horen. Dit radioprogramma wordt elke zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur gemaakt door Tom Raaijmakers en Corné Kremers. In Het 12uurtje veel nieuws, informatie, gezellige muziek en wekelijks is er een lekkere vlaai te winnen. Tijdens de 100e uitzending op 29 mei zal het prijzenpakket flink groter zijn. Dan is er niet alleen een vlaai van Bakkerij d’n Bekker te winnen maar ook een tegoedbon van Albert Heijn van de Ven, Berends Bloemsierkunst en tickets voor het Oorlogsmuseum.

In Het 12uurtje zijn elke zondag tal van interviews te horen. Zondag 22 mei is dat o.a. met Janet Reinders en Mark van Gaal van De Stek in Mill. Een nieuw ouderinitiatief voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bieden aan de Hertsweg in Mill hiervoor een dagbesteding en werkplek aan. Er is aandacht voor Erich en Kees van der Velden die als broers al 30 jaar Orkest Jersey vormen. Dit jubileum vieren zij op Hemelvaartsdag. Stichting Leergeld Land van Cuijk organiseert 3 juli een Fietsfestival voor het hele gezin en ook daarover hoort u meer in Het 12uurtje.

Zie voor een overzicht van frequenties en kanalen van Omroep Land van Cuijk of om wereldwijd live mee te luisteren www.omroeplvc.nl. eerdere interviews zijn terug te beluisteren via de eigen podcast van Het 12uurtje via alle bekende podcastproviders en op www.het12uurtje.nl.