Peter Stevens krijgt van Harm de Kleijne namens het bestuur van CDA LvC een bos bloemen overhandigt en wenst hem succes in Gennep.

Het CDA Land van Cuijk wil Peter Stevens van harte feliciteren met zijn voordracht als wethouder van de gemeente Gennep. Hij heeft zich de afgelopen jaren vol overgave ingezet voor de samenleving in het Land van Cuijk en Boxmeer in het bijzonder.

“We zijn trots op de vele kwaliteiten die het CDA Land van Cuijk rijk is, waarbij we iedereen de kansen willen geven om zich in te kunnen zetten voor onze samenleving. En waar we het vertrek van Peter Stevens uit onze raadsfractie betreuren, willen we onze waardering uitspreken voor zijn lef om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.”

Het CDA Land van Cuijk is ervan overtuigd dat Peter Stevens zijn kennis en ervaring zal inzetten om een bijdrage te leveren aan de uitdagingen van de gemeente Gennep.

Zodra de benoeming van Peter Stevens als wethouder officieel is en hij afstand doet van zijn raadszetel, is Ben Peters uit Grave de eerst volgende kandidaat die namens het CDA in de gemeenteraad een zetel aangeboden krijgt.