Sinds anderhalf jaar is Tim Bongers (1990) met zijn autobedrijf te vinden op Bedrijventerrein Het Spoor aan de Jochemsweg in Mill. Hij vertelt meer over zijn bedrijf en werkwijze.

Voordat Tim zijn eigen autobedrijf begon, was hij al jaren actief als zzp’er in het onderhoud en reparaties van auto’s. “Maar al langere tijd kriebelde het om een eigen bedrijfspand te hebben met mogelijkheden om professioneel door te groeien. Blij dat ik die kans in 2020 heb gekregen. Inmiddels is mijn werkplaats ook volledig ingericht om het complete pakket aan onderhoud en reparaties te doen voor personenauto’s, lichtere bedrijfswagens en campers.”

Sinds kort voegt hij volledige apk’s aan zijn dienstverlening toe. “Voertuigen apk-klaar maken deed ik natuurlijk al langere tijd. Maar als je auto’s ook zelf af wilt melden, dan moet je apparatuur en zelfs je bedrijfspand daar helemaal op zijn ingericht. Voorheen ging ik daarvoor naar collega-bedrijven, maar nu doe ik alles in huis.” Hierdoor kan Tim nog meer en snellere service bieden. En dat voor alle merken auto’s.

Eerlijkheid op nummer één

Wat Tim belangrijk vindt, is eerlijkheid en correcte afspraken. “Als ik zelf bij een bedrijf kom, wil ik ook graag van tevoren weten waar ik aan toe ben. Ik wil transparantie: precies weten waarvoor ik moet betalen en welke werkzaamheden verricht worden. Dat willen mijn klanten ook.”

Langetermijnoplossing

Wat ook typerend is voor Tims werkwijze, is dat hij gaat voor de langetermijnoplossing. “Neem bijvoorbeeld airco’s. Als een airco lek is, kun je ‘m natuurlijk laten vullen: een snelle oplossing. Ik voer vaak eerst een diagnose uit, want een aircosysteem is niet zomaar lek. Stel dat je net voor de zomer je airco laat bijvullen, dan riskeer je dat je straks in Italië of Frankrijk wéér met een kapotte airco staat.”

Tim kijkt dus verder dan ‘quick fixes’. “Op deze manier werk ik ook met onderhoud, reparaties en apk’s. Ik doorloop de juiste stappen en kom met een oplossing waar je lang plezier van hebt. Ik wil dat een klant tevreden naar huis gaat en dat hij dat na een paar maanden nog steeds is.”

Autobedrijf Tim Bongers
Jochemsweg 12
5451 HW Mill
T. 06 27 52 24 54
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I. www.timbongers.nl