Afgelopen donderdag verzorgde het eetpunt van de ZorgSchakel een seizoen maaltijd. Deze ronde stonden de asperges op het menu. Zo’n 49 gasten genoten van een heerlijk aspergemenu in buffet vorm. Het buffet werd verzorgd door René van Vonderen Catering. Het was erg lekker en er werd natuurlijk ook gezellig gebuurt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ontmoetingscentrum De Schakel

Voor inwoners van Sint Hubert die behoefte hebben aan meer sociale contacten, gezelligheid en huiselijkheid. Kom dan naar het ontmoetingscentrum De Schakel in gemeenschapshuis de Jachthoorn.

De Schakel is open op maandag en vrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uur. Er is vrij inloop, dus je hoeft je niet van tevoren aan te melden.
Kom jij ook gezellig buurten, een kaartje leggen of een spelletje doen? Graag tot ziens in ontmoetingscentrum De Schakel. De koffie/thee staat klaar!

Opening ontmoetingstuin op zondag 10 juli

De aanleg van de ontmoetingstuin gaat voortvarend. Met 10 vrijwilligers wordt er elke zaterdag ochtend hard maar vooral ook gezellig gewerkt. De plantvakken, de groentetuin, straatwerk, de stretchtent, houten tuinbanken, waterspeelbaan voor kinderen, jeu de boules baan en tuinkas zitten in een afrondende fase. Kortom tijd om de ontmoetingstuin officieel te gaan openen. Dit gaan we doen op zondag 10 juli om 10.30 uur - 14.00 uur. Op dit moment zijn we bezig om verder invulling te geven aan een openingsprogramma voor jong en oud.

En! Met wie ga jij duo fietsen?

Met de komst van mooier weer is het weer tijd om er op uit te trekken. Samen met je partner, kinderen of dorpsgenoot genieten van een mooie fietstocht in de natuur of eigen dorp. Onderweg een kopje koffie/thee drinken.

Vereniging ZorgSchakel heeft de beschikking over een duo-fiets. Met elektrische trapondersteuning. Deze duo-fiets kan door inwoners van Sint Hubert gehuurd worden. Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan tijdig een reserveringsafspraak te maken. Neem contact op met Ed Derks.