Scouting Mill viert dit jaar het 75-jarig bestaan. Dat is een bijzonder jubileum. In Het 12uurtje aanstaande zondag bij Omroep Land van Cuijk wordt teruggekeken op die 75 jaar maar kijkt men ook naar het jubileumfeest en de toekomst van Scouting Mill. Het 12uurtje is zondag 19 juni tussen 12.00 uur en 14.00 uur live te beluisteren met Tom Raaijmakers en Corné Kremers.

Maar ook is er aandacht voor het statement wat het CDA Land van Cuijk deze week maakte rond het stikstofbeleid. Teun Wientjes zal toelichten wat het CDA in deze gemeente er überhaupt aan kan doen, het is immers een landelijk beleid. Daarnaast wordt gekeken naar het programma van de Myllse Zomer en het nieuwe theaterseizoen van Myllesweerd in Mill en Wilbertoord Pakt Uut opende de inschrijving van de kofferbakverkoop. Wat er in september nog meer te beleven is op dit 2-daagse familie evenement hoor je in Het 12uurtje.

Verder is in Het 12uurtje weer een lekkere vlaai van Bakkerij den Bekker te winnen, hoor je het actuele nieuws, leuke muziek en meer. Zie voor een overzicht van frequenties en kanalen of om wereldwijd live mee te luisteren www.omroeplvc.nl.