Rens Hubers uit Mill is liefhebber van wandelen, natuur, fotograferen en praat ook graag met mensen die hij tegenkomt. Zo kwam hij op het idee Tegenliggers. Wie komt hij zoal tegen, waar komt men vandaan of wat doet men zoal. Dat is regelmatig te lezen in deze nieuwe rubriek Tegenliggers.

Fietsend in Mill van Kasteel Tongelaar richting de Bus ontmoet ik Gerard van den Wijngaard en Henriëtte Hendriks die aan de wandel zijn met hun hond Jenty, een prachtige golden retriever.
Henriëtte komt uit Wilbertoord en Gerard uit Zeeland. Ze wonen nu al bijna 40 jaar in de Klaroenstraat in Sint Hubert en hebben samen 2 zoons waarvan de jongste nog thuis woont en de oudste is uitgevlogen naar Helmond.
Gerard is sinds kort gepensioneerd en heeft de laatste 16 jaar wegens gezondheidsredenen vanuit IBN gewerkt, met name in de technische dienst bij Fitland. "Met veel plezier!" zegt Gerard. Henriëtte werkt in de thuiszorg bij T-zorg.
Wandelen doen ze allebei graag en Gerard verveelt zich geen moment, hij is veel bezig met klussen thuis en bij hun zoon in Helmond.

Rens Hubers