Optiek Verlinden uit Sint Hubert en Optiek Paul van den Dries uit Mill gaan aan het einde van dit jaar, samen verder onder de nieuwe naam ‘Stokvis&Stokvis Oog & Oor’.

Naast de naamsverandering, zal óók de locatie veranderen. De nieuwe winkel zal zich vestigen in een groot pand op de markt in Mill, met ruim 200 vierkante meter aan ruimte voor de presentatie van de grootste en nieuwste brillencollecties. Op deze locatie kan de oog- en oorzorg naar het hoogste niveau óóit worden gebracht, waarbij u kunt denken aan optometrie, ortopthie, de oogarts én de audicien. Oftewel: alles onder één dak! Geen reden meer om buiten uw dorp te winkelen. De oogmeetruimtes zullen worden voorzien van de meest geavanceerde apparatuur, waarmee we op 0,01 dioptrie nauwkeurig kunnen meten. Bij Stokvis&Stokvis kan Mill vertrouwen op hét beste voor ogen en oren.

Stokvis&Stokvis is een gerenommeerde optiekzaak uit Someren sinds 1993. Van oudsher bekend in de regio en gestart door Philip en Carin Stokvis. Enkele jaren geleden hebben de drie dochters uit deze optiekfamilie de zaak van hun ouders overgenomen, wat zeer uniek is binnen deze branche. Vóór de overname hebben zij de winkel volledig verbouwd en gemoderniseerd, waarbij op nummer één staat dat iedereen van harte welkom is. Stokvis&Stokvis is er voor iedereen. Voor u, uw kind, vader, oma en ook voor de boer op klompen! De drie zussen streven naar perfectie en enkel de allerbeste oogzorg samen met hun gediplomeerde team. Nu is het tijd om deze succesformule ook in Mill toe te passen, samen met al het vertrouwde personeel van beide winkels. Net als uw gegevens, nemen we hen uiteraard mee naar het nieuwe pand!

Omdat Optiek Verlinden en Optiek Paul van den Dries geen opvolger hebben, was de keuze snel gemaakt. Lisa, Sophie en Elvira Stokvis, zijn de ideale opvolgers om de bekende service en kwaliteit verder voort te zetten. ‘Wij combineren het beste van beide opticiens, met de formule al daar uit Someren’, aldus Lisa Stokvis. ‘Tevens voegen we daar oogzorg, optometrie en de allernieuwste kennis en apparatuur aan toe’. Bent u al nieuwsgierig geworden naar deze meiden? Ga naar www.stokvisstokvis.nl en maak kennis met de winkel in Someren.

De bewezen service en kwaliteit in een modern jasje is een hele aanwinst voor Mill. Op deze manier zullen alle klanten van Optiek Verlinden en Optiek Paul van den Dries profiteren van deze nieuwe stap met behoud van de bekende service, garantie en uiteraard dorpse vriendelijkheid.

We houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en kijken uit om alle klanten in de toekomst te mogen verwelkomen in onze nieuwe winkel. Uiteraard staan Geer en Marianne, Paul en Anneke tot die tijd gewoon nog voor u klaar!