De specialisten van het Hobby Reparatie Centrum (SHC) Mill en Inloop Computer Café staan weer klaar voor u, iedereen is welkom, jong en oud, op vrijdag 24 juni van 13.30-15.00 uur. In de maanden juli-augustus zijn we op vakantie .U hoeft geen lid te zijn van het Senioren Hobby Centrum. Adres Hoogstraat 17 (achter het gemeentehuis) - Mill. Wat is de doelstelling? Kleding ( specialisten met modern naaimachine) , meubels, elektrische apparaten, gebruiksvoorwerpen en speelgoed proberen we te repareren. Reparatiekennis verdwijnt snel. In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Reparatiekennis verdwijnt snel. Spullen worden langer bruikbaar gemaakt en hoeven niet te worden weggegooid. Door het repareren te promoten, wil het SHC bijdragen aan het verkleinen van de afvalbergen.

Voor al uw computervragen kunt u ook “inlopen” bij de deskundige begeleiders van het Inloop Computer Café. Het inloop computer café is geopend op de laatste vrijdag van iedere maand 13.30-15.00 uur. U kunt o.a. met de volgende vragen of problemen bij ons terecht:

Hoe krijgt u programma’s op uw computer/laptop/tablet? U snapt de programma’s op uw computer/laptop/tablet niet. U wilt juist veel meer weten en hebt vragen over het gebruik, programma's en mogelijkheden van e-mail, Internet, Excel, PowerPoint enz.

Hoe beveiligt u uw computer/laptop/tablet optimaal? Inbouwen van een (betere) harde schijf? Meer geheugen? Betere grafische kaart? Hoe moet ik een email adres aanmaken? Hoe moet ik een email versturen. Wat is een bijlage? Wat is een Word- PDF bestand?

Indien uw vraag niet direct beantwoord kan worden helpen wij zoeken naar het antwoord hierop.

Voor meer informatie zie www.seniorenhobbycentrum.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..