Geef je nu op voor de Pop-up, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Vanaf september start het Hobby Centrum Mill met de creatieve Pop-up workshops.

Alle workshops bestaan uit 6 bijeenkomsten op de maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur bij het Hobbycentrum Mill. De kosten zijn 25 euro voor 6 bijeenkomsten. De materiaalkosten zijn in overleg met de begeleiders.

In september starten we met werken met leer, onder leiding van Mieke Moors. Het maken van tassen, portefeuilles, schorten enz. Hoe leuk is het bezig te zijn en kennis te maken met een creatieve en misschien nieuwe techniek. De groep bestaat maximaal uit 10 deelnemers. Vind je het een uitdaging en lijkt het je leuk om ook eens met leer te werken? Er zijn nog 3 plaatsen vrij.

In november starten we met Sieraden maken, onder leiding van Danielle Beckers. Wilt u een sieraad ontwerpen die niemand anders draagt en door u zelf ontworpen is ? Maak kennis met diverse technieken ( denk o.a. aan ketel techniek, zigzag techniek, zwevend rijgen etc ) en diverse soorten kralen (glas, acryl, hout, metaal etc.) Uw bent van harte welkom om een mooi bijzonder sieraad te ontwerpen. Er zijn nog 5 plaatsen vrij.

In januari 2023 starten we met Creatief Borduren, onder leiding van Tonnie Knoops. Heb u weleens geborduurd op school of thuis? En zou u dit op een creatieve manier willen toepassen. Op foto’s kaarten antiek stofjes of kennis willen maken met verschillende methodes om u print op stof te krijgen. Creatief borduren is handwerken zonder vast te zitten aan een telpatroon. Je gebruikt de borduursteken zoals jij ze wil toepassen. Doordat je niet hoeft te tellen, er nooit iets fout kan gaan, ben je ontspannen bezig en het eindresultaat is mooi meegenomen. Laat je creativiteit de vrije loop en wie weet komt daar wel iets moois uit. Sommige mensen gebruiken een (oude) foto als basis voor een borduurwerk. Je kan je creativiteit in het vrij borduren oefenen op oude theedoeken, waardoor je je kennis van de borduursteken eigen kunt maken. Vele kleine lapjes borduurwerk, kunnen samen één groot geheel worden voor bijvoorbeeld een gordijn, een sprei of een groot schilderij.

In maart 2023 starten we met Vilten onder leiding van Hilde Somers.Wil je graag kennis maken met de magie van het vilten? Met schapenwol in jouw favoriete kleuren? De wol is heel zacht en dus draagbaar op de huid. In de eerste twee lessen maken we een halsketting en/of armband. In de lessen daarna gaan we vilten met verschillende technieken. Je kunt vilten op stof en een sjaal maken, polswarmers, een kussenhoes, een tas. Of een decoratie op een kledingstuk. Er zijn talloze mogelijkheden. Er zijn nog 5 plaatsen vrij

Geen zin in Pop-Up Creatief , dan zijn er nog andere mogelijkheden We bieden de volgende hobby’s aan: Bloemschikken, Boekbinden, Boetseren, Quilten, Klik en Tik, Fotografie, Muziek (gitaar), Glas in Lood, Hout, Modelbouw, Metaal, Koken, Lezen, Tekenen, Schilderen, Stamboom Café, Koperbewerking, Duits, Engels, Frans, Spaans, Fries houtsnijden, Natuur excursies enz. De meeste bijeenkomsten zijn overdag, enkele ook in de avonduren. Er zijn altijd deskundigen begeleiders aanwezig. De deelnemers komen uit meer dan 24 regio dorpen. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s. Bel of mail Ans Bardoel leden- Wij verwelkomen je graag. Wil je meer informatie of deelnemen, bel of mail Ans Bardoel ledenadministratie tel. 06-34484961 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..