De Oost-Brabantse feest DJ’s Sjieke Bazen zijn de afgelopen tijd druk in de studio geweest. Zij werkten aan hun nieuwe track ‘Eindbaas Van De Nacht’ die donderdag 21 juli gelanceerd is. De track is uitgekomen bij Total Loss Music, het muzieklabel van Snollebollekes. Deze feestplaat -met hardstyle elementen- komt samen met een officiële videoclip.

“We hebben deze track al een tijdje uitgeprobeerd bij onze shows om te kijken hoe de reacties waren” aldus Jack van den Elzen, DJ van Sjieke Bazen. Zijn collega Stiek Raaijmakers vult aan: “Het werd al snel en vaak meegezongen, want het is ook een track met een herkenbaar en vrolijk refrein. En als jongeren aan ons komen vragen van wie die track is, dan weten wij dat het goed zit.”

Vorige week hebben de 3 jongens de track veelvuldig gedraaid op hun eigen podium tijdens de Vierdaagse & Zomerfeesten in Nijmegen. De Eindbazen waren hier 7 dagen lang (mede-)verantwoordelijk voor hun eigen podium aan de Waalkade. “Dat was enorm tof! En precies op de donderdag kwam onze track uit! Ja dat hebben we goed gevierd!” lacht Remco.

De track “Eindbaas Van De Nacht” is te beluisteren via Spotify en alle bekende streamingdiensten.