De banken in het Aldendrielpark in Mill worden binnenkort vervangen. Ondertussen zijn er al een aantal banken verdwenen, maar er komen dus nieuwe banken voor terug.

Deze komen op gunstigere en betere plekken staan om nog beter te kunnen genieten van het Aldendrielpark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill.

Vandalisme

Helaas blijft het Aldendrielpark wel regelmatig locatie voor vandalisme. Niet alleen de planten en het aanwezige meubilair moet het ontgelden, ook worden er regelmatig vuurtjes gestookt en bussen opgeblazen. Ook met brommers en af en toe zelfs auto’s crossen door het park waarbij het gazon en de perkjes worden vernield komt voor. Dit alles tot ergernis en verdriet van de groep vrijwilligers die het park zo goed als mogelijk willen onderhouden en het als mooie locatie voor ontspanning en ontmoeting willen verbeteren. 

Activiteiten

Stichting Aldendrielpark onderhoud met vrijwilligers het park. Ook wordt het gras in opdracht van de stichting frequent gemaaid. Wilt u met bv uw club of familie en of vriendengroep ooit een activiteit doen in het Aldendrielpark, denk aan een sporttraining, picknick of andere activiteit, laat dit dan even weten. Dan kan men ervoor zorgen dat op dat moment het gras niet wordt gemaaid of er andere onderhoudswerkzaamheden zijn. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat in de planning van werkzaamheden rekening gehouden kan worden met uw activiteiten.

Meer weten over het Aldendrielpark?

Like de Facebookpagina en zie www.aldendrielpark.nl.