Op 1 mei 2022 werd de Kunstroute 2022 officieel geopend door waarnemend burgemeester Wim Hillenaar van de gemeente Land van Cuijk. (Foto: Cockie Kremers)

Nog tot eind september 2022 is in en rond Langenboom de Kunstroute met het thema ‘Samenwerken dat werkt’ te zien. Deze route is bijna 15km lang en op deze route zijn heel wat kunstwerken te vinden. Deze zijn gemaakt door (amateur)kunstenaars en kunstgroepen.

Elke editie wordt er uit alle deelnemende kunstwerken een winnaar gekozen. Deze krijgt vervolgens gedurende een jaar een prominente plek in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert. Zoals ook voorgaande jaren kan iedereen bij de organiserende werkgroep aangeven welk kunstwerk men het mooiste, origineelste, indrukwekkendste of meest aansprekende kunstwerk vond. Dit kan tot maandag 12 september door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Kunstroute 2022 nog niet bezocht of wilt u alle werken nogmaals bekijken? Doe dit dan voor eind september. Op diverse plekken is een folder met route en meer informatie gratis verkrijgbaar. Deze is ook digitaal in te zien en te downloaden via www.ontdekmill.nl/kunstroute.