In De Neije Krant en op de website inmill.nl zijn tal van nieuws- en persberichten te vinden. Maar soms is het goed om niet alleen het verhaal te lezen, maar ook het verhaal achter het betreffende nieuws- of persbericht te horen.

Vandaar dat onlangs begonnen is met De Neije Krant Podcast. Hierin heeft redacteur Corné Kremers telefonische interviews over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Heeft u nieuws van clubs, verenigingen of organisaties die u graag via een interview toe zou willen lichten? Wilt u via een interview de aandacht vestigen op uw club, vereniging of activiteit(en)? Of wilt u iets onder de aandacht brengen wat via een interview nog beter kan dan via een geschreven artikel? Neem dan contact op met de redactie van De Neije krant - inmill.nl via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0485 32 56 34. 

De Neije Krant Podcast is via alle bekende podcastproviders zoals o.a. Spotify en Apple Podcast te beluisteren. Door bij een podcastprovider te kiezen voor abonneren (is gratis) krijgt u automatisch de nieuw geplaatste afleveringen binnen. 

Ook zijn alle podcasts te vinden op de pagina Podcast op www.inmill.nl.