Aangeboden: Hulp in de huishouding. Dag en tijd kan in overleg. Bel of app voor informatie naar Jacqueline 06 27 56 25 80.

Gevonden: in de Pastoor Maasstraat bij inrit parkeerterrein een beursje met inhoud. Terug te bekomen bij Willy Sweens Pastoor Maasstraat 22 Mill. Tel. 0485-452574.

Te koop: Vele verschillende sier-, eetbare- en halloween pompoenen van klein tot groot. Kom eens kijken in mijn kraam op Beerseweg 36 in Mill. Tot snel, Jur Geurts.

Ook dit jaar zijn we weer terug met onze pompoenen maar dan flink uitgebreid! Ons assortiment bestaat uit: sierpompoenen, mega pompoenen, extra veel Halloween pompoenen en eetbare pompoenen. Deze zijn overigens ook te koop als pakketje met recept, leuk om cadeau te geven! Voor meer informatie kijk op Facebook of Instagram naar @pompioen. Wij zien jullie graag langskomen :) Groetjes, Pompioen (Kraaiweg 17 en Achterdijk 30 Mill).

Gezocht: iemand die me kan helpen met het schoonhouden van ons huis in Mill. Voor meer informatie bel: 06 14 84 9545.

Gratis klusser voor kleine klusjes bij ouderen. Denk aan, schilderijtjes en schapjes ophangen, stopcontact vervangen / aanleggen, sloten vervangen, aanrechtdeurtjes afhangen, hulpbeugels op toilet / badkamer monteren en meer van dit soort klusjes. Gratis is ook echt gratis met uitzondering van onderdelen die aangeschaft dienen te worden om een klusje te klaren, dit wordt uiteraard vooraf besproken. Ouderen kunnen mij mailen met een klusje op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zin in schilderen? Bij atelier ‘Voorts’ in Sint Hubert wordt geschilderd op de maandag-, dinsdag- en donderdagmorgen van 9.15-11.45 uur. Er wordt gewerkt met pastelkrijt, olie-, acryl- en aquarelverf. Je krijgt individuele begeleiding. Technieken en materiaalkennis komen ruimschoots aan bod, zowel voor beginners als gevorderden. We starten in week 39 en voor meer info kunt u vrijblijvend bellen met Elsbeth Roest 06 49 84 82 60.

Dansliefhebbers gezocht: Heeft er iemand zin en interesse of vind het leuk om in beweging te zijn en te dansen met gehandicapten in Gennep? Dit eens in de week of in de 2 weken op donderdag. Bel voor meer info met Mandy via 06 51 01 07 20.

Met spoed zoek ik een hulp in huis! Wie heeft er enkele uurtjes tijd om mij te helpen? Het is in Mill. Bel voor meer info 06 38 22 01 16.

Gratis hobby varkensmest, aangeleverd in afgesloten 60liter ton. Beschikbaarheid 1x p.mnd. Ideaal voor (moes-)tuin. 06 10 19 03 91.

Gevraagd invalhulp voor de huishouding - In het centrum van Mill wordt een invalhulp gevraagd voor de huishouding, bij ziekte of vakantie van de vaste hulp. Het betreft een appartement op de begane grond. Informatie tel. 0653582862.

Gezocht hulp in huishouding: Wij 2 gezinnen uit dezelfde straat in Mill, zijn op zoek naar iemand die ons komt helpen in de huishouding. Mag op 1 dag, maar hoeft niet. De keuze is aan jou!! Voor meer info mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

last van ratten, bel Marc van Rat weg! 1 schot verwijderd van de oplossing. Bel 06 21 30 61 70.

Tuinhulp gevraagd: Het terrein bij Tour Mill Lijn is erg groot. Daarom zijn we op zoek naar vrijwillige tuinhulp(en) die kan/kunnen helpen het terrein aan de Havikstraat schoon te houden. Tijd en zin? Stuur een mailtje naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Te koop in Langenboom: schone betonmolen in goede staat. Tel. 06 57 00 44 03.

Te koop veel steigermateriaal in Langenboom. Gezonde planken, pijpen en klemmen. Tel. 06 57 00 44 03.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom. 

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..