Foto: Cockie Kremers

Optiek Verlinden uit Sint Hubert en Optiek Paul van den Dries uit Mill dragen rond het einde van dit jaar hun bedrijfsactiviteiten over aan ‘Stokvis&Stokvis Oog & Oor’.

De nieuwe winkel zal zich vestigen in het voormalige pand van de Rabobank aan de markt in Mill, met ruim 200 vierkante meter aan ruimte voor de presentatie van de grootste en nieuwste brillencollecties. Op deze locatie kan de oog- en oorzorg naar het hoogste niveau óóit worden gebracht, waarbij u kunt denken aan optometrie, orthoptie, contactlens specialisten, de oogarts én de audicien. Oftewel: alles onder één dak! 

Anneke en Paul van den Dries en Marianne en Geer Verlinden kregen afgelopen maandag (12 september) een rondleiding en informatie over de nieuwe winkel. In het voormalige pand van de Rabobank vertelden de zussen Lisa, Elvira en Sophie Stokvis enthousiast over hun plannen en de indeling van de ruim opgezette winkel. Het is een flinke klus die er nog moet gebeuren maar duidelijk is dat de zaak uitgerust zal worden met de nieuwste apparatuur en collecties op het gebied van oor en oog voor jong en oud.

Alle afspraken rond service, onderhoud en garanties van de brillen en contactlenzen die bij zowel Optiek Verlinden als van den Dries zijn gekocht worden ook door Stokvis en Stokvis overgenomen. Ook de hoortoestellen van Paul van den Dries worden mee overgenomen.

www.stokvisstokvis.nl