Waar de Wanroijseweg en de Parallelweg elkaar kruisen is het van Hout logo nog matig zichtbaar. De toren, een echt icoon, verwijst eveneens naar het industriële verleden van de locatie.

Met oog voor het verleden en een blik richting de toekomst worden op deze bijzondere locatie 8 grondgebonden woningen gerealiseerd naast een woonzorg-complex. 

Tot 2002 gaf houtfabriek Van Hout energie aan deze plek. Ronkende zaagmachines draaiden overuren en de overgebleven, monumentale schoorsteen is een stille getuige van deze geschiedenis. De schoorsteen krijgt nu gezelschap van 8 stoere rijwoningen, opgebouwd uit pure, natuurlijke materialen die de industriële historie eer aandoet. Dit is het laatste stukje van het voormalige industrieterrein wat ontwikkeld wordt. Als sluitstuk van plan ’t Spoor.

Nieuwbouwplan Van Hout is een kleinschalig ontwikkeling met 8 woningen. Dankzij de ruimtelijke en kindvriendelijke opzet van het wijkje zijn de woningen ideaal voor starters en jonge gezinnen. Van Hout ligt op de hoek van de Wanroijseweg en de Parallelweg, op slechts een paar minuten lopen van het compacte centrum met alle winkels voor je dagelijkse voorzieningen.

De eigentijdse woningen hebben een woonoppervlakte van ongeveer 100 m2 en zijn voorzien van een ruime tuin op het zonnige zuiden of het westen. De woningen aan de Wanroijseweg hebben een bijzondere architectuur die verwijst naar het verleden; de contouren van het voormalige klompenhok zijn nog zichtbaar en daarom zijn de woningen uniek in zijn soort. 

Heeft u belangstelling om op deze bijzondere plek in Mill te wonen? Bezoek de website www.vanhout-mill.nl en meldt u aan voor de verkoopavond op dinsdag 11 oktober van 19:00 uur - 21:00 uur. Of neem contact op met de makelaar, Erwin Kersten van Makelaardij Twan Poels, bel 0485 - 319220 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..