Voor een langere periode werken in het buitenland; het kan een hele stap zijn om huis en haard te verlaten voor kansen elders.

De Langenboomse ondernemer Eric Nabuurs is zich hiervan bewust en doet er met zijn uitzendbureau N2 People alles aan om een tweede thuis te bieden voor de werkkrachten. Deze werkkrachten komen bijvoorbeeld uit Roemenië, Polen, Portugal en Spanje en zoeken in Nederland werk in de sectoren Logistiek, Techniek en/of Automotive.

Door jarenlange concentratie op deze drie sectoren heeft N2 People langdurige relaties opgebouwd met opdrachtgevers. Het perspectief op de lange termijn voor haar klanten én werkkrachten is dan ook waar N2 People zich op concentreert. Daarom is het doel om op flexibele basis de productiviteit op de werkvloer te verhogen en tegelijkertijd de procescultuur te leren kennen. Hiervoor worden de werkkrachten lokaal getest en opgeleid voor een directe match met de opdrachtgever. Deze aanpak resulteert in toekomstbestendige, lange samenwerkingen waarbij het multiculturele team van N2 People te allen tijde klaarstaat om haar vakmensen te laten groeien.

Binnen het brede aanbod aan vacatures zijn er voor veel vakmensen kansen te vinden die zij thuis helaas vaak niet hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld vacatures voor facilitair coördinator, EPT Chauffeur, Autospuiter, Orderpicker, Lasser, Vrachtwagenmonteur, Plaatwerker, Productiemedewerker Bakkerij en Magazijnmedewerker. Dit is slechts een greep uit het aanbod, waarbij er voor vele vakmensen kans is op werk dat precies op hun vaardigheden aansluit.

Eric Nabuurs daagt je graag uit na te denken of jouw manier van werken future proof is. Aan de basis van deze manier van werken staat de voortdurende ontwikkeling van vakkrachten. Door groei te stimuleren in elk individu vergroot je tenslotte de productiviteit én efficiëntie op de werkvloer. Dit kan voor elke organisatie een uitdaging zijn, maar zeker wanneer het om krachten uit het buitenland gaat is er behoefte aan maatwerk oplossingen. De specialisten van N2 People staan hier gelukkig elke dag voor klaar. Binnen het bevlogen team zijn er namelijk jobcoaches Logistiek, Techniek en Automotive die de vakkrachten kunnen helpen en stimuleren met hun ontwikkeling. Ook zijn er recruiters met verschillende nationaliteiten, elk gespecialiseerd in een specifiek land, die werkkrachten vanaf de eerste stap in hun moedertaal begeleiden binnen het proces. Het diverse team zet zich zo elke dag in om de overgang naar Nederland voor hun werkkrachten zo comfortabel mogelijk te maken.

N2 People; een uiterst internationale organisatie die ooit begon als de visie van Eric Nabuurs uit Langenboom. Met zijn organisatie biedt hij vakmensen uit andere landen kansen die zij thuis helaas niet of amper hebben. Dit doen Eric en zijn team met focus op lange termijn samenwerkingen waarbij zowel individu als opdrachtgever groeien. Iets waar we in de regio zeker trots op mogen zijn!