Al 55 jaar bieden wij klanten onze dienstverlening aan. Deze dienstverlening bestaat met name uit advies over financiële producten. Voorheen deden we dat via Assurantiekantoor Hermanussen en de laatste 10 jaar via hetadvies.nl.

De grootste verandering voor ons kantoor was de overstap naar het aanbieden van onze dienstverlening middels abonnementen. Dit betekent dat de klant ons een vast bedrag per maand betaalt. Voorheen was dat een percentage van de premie van het afgesloten product. Dit percentage is voor de klant niet zichtbaar.

Deze manier van werken, is redelijk uniek in onze branche. Wij zijn lid van de branchevereniging Adfiz om aan te tonen dat we ook kwaliteit willen leveren. Adfiz is altijd zeer geïnteresseerd hoe ons kantoor zich ontwikkelt. Daarnaast ondersteunt Adfiz financieel adviseurs, zodat die hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Regelmatig worden nieuwsitems gedeeld die op de website worden geplaatst van ons kantoor.

Het was en is voor ons heel belangrijk om aan onze klanten duidelijk te maken op welke wijze wij onze inkomsten genereren. Bovendien willen we duidelijk laten zien dat we geen financieel belang meer hebben bij de adviezen die we geven.

Na 10 jaar kunnen we wel zeggen dat het de juiste keuze is geweest om op deze manier te gaan werken. Onze adviezen worden zeer gewaardeerd en onze klanten geven aan dat ze volledig vertrouwen op de gegeven adviezen en bespaartips.

Naast deze goede vertrouwensband is het vaak ook nog financieel aantrekkelijk voor de klant om gebruik te maken van ons abonnement. We maken een overzicht van de financiële situatie en kijken waar de klant kan besparen. Door andere keuzes te maken, waardoor minder geld uitgegeven hoeft te worden aan verzekeringen of financieringen, kan een klant zelfs geld over houden.

Maak gerust een keer een afspraak. Dan maken we vrijblijvend een overzicht van de huidige financiële situatie en geven we advies. Vervolgens is het aan u of u gebruik wenst te gaan maken van onze dienstverlening.

hetadvies.nl
Stationsstraat 17
5451 AM Mill
T: (0485) 451877
M: (06) 29198881
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.hetadvies.nl