Elke week verspreiden we De Neije krant in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Dit in alle bussen zonder een nee/nee sticker. Want in een bus met die sticker mag geen krant en geen losse reclame.

In een bus met een nee/ja sticker mag wel een huis aan huiskrant maar geen reclame en bussen zonder een sticker zouden dus zowel De Neije Krant als andere huis aan huiskranten en reclame moeten ontvangen.

Maar we weten dat om verschillende redenen er soms toch geen Neije Krant in de bus valt. Dat bij bijvoorbeeld een nieuwe bezorger in combinatie met een minder zichtbare plek van een bus, eerst wel maar nu geen nee/nee sticker, een grote blaffende en happende hond op de stoep of een pas net opgeleverde nieuwe woning die de bezorger even over het hoofd heeft gezien.

Ontvangt u geen Neije Krant?

Laat het ons dan weten en we nemen contact op met de betreffende bezorger. De Neije Krant zou op vrijdag of zaterdag in uw bus moeten zitten, in ieder geval voor zaterdagmiddag 17.00 uur.

Geen Neije Krant in uw bus?

App uw naam en adres naar 06 10 838 612, mail deze gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485 32 56 34.

De Neije Krant is elke week ook in zijn geheel wereldwijd digitaal te lezen via www.deneijekrant.nl.